27 mei 2019

Zwarte rand om 23ste editie The Royal Ten

Via deze weg willen wij onze lopers en vrijwilligers op de hoogte stellen van het verlies van een van onze deelnemers tijdens de 10 kilometerwedstrijd van The Royal Ten 2019. Ondanks het snel handelen van omstanders, vrijwilligers, hulpdiensten en de organisatie, hebben wij tot grote spijt afscheid moeten nemen van de deelnemer.

Wij zijn binnen de organisatie zeer aangeslagen door het overlijden van de deelnemer en hebben na de wedstrijd een moment stilte gehouden met de organisatie, uit respect naar de overledene en nabestaanden. Het bestuur is in contact geweest met de directe familie van de overledene en heeft deze gecondoleerd met het verlies van hun dierbare.

Wij begrijpen dat dit nieuws een grote schok is, zeker voor de lopers die (direct) betrokken of getuigen waren. Wij willen iedereen die behoefte heeft aan steun op het hart drukken om contact op te nemen met slachtofferhulp via 070 363 5936.

Het bestuur en de organisatie van The Royal Ten wil haar diepste medeleven betuigen aan familie, vrienden en overige nabestaanden.

Terug naar overzicht