Kom je ons helpen tijdens The Royal Ten in Den Haag?

Om alles in goede banen te leiden hebben we ca. 250 vrijwilligers nodig. Met elkaar zorgen we ervoor dat de ca. 5.000 lopers kunnen genieten van hun Royal Run. Zonder hulp van deze vrijwilligers is dit fantastische loopevenement niet mogelijk.

Heb je interesse om deze dag als vrijwilliger te beleven? Of heb je vragen over het vrijwilligerswerk? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@royalten.nl

Iedere hulp is welkom en vormt een onmisbare schakel voor de wedstrijd, hoe klein of hoe groot je aandeel die dag ook is. Iedere vrijwilliger ontvangt een runningshirt van goede kwaliteit, een lunchpakket en natuurlijk het respect en de dankbaarheid van de lopers zelf.

We hebben veel verschillende taken, wat past het beste bij jou?

Verkeersregelaars
Om het verkeer veilig om te leiden en de lopers hun parcours veilig af te laten leggen, hebben we verkeersregelaars nodig. Op de drukste punten staan professionele verkeersregelaars. Na een opleiding verkeersregelaar via het internet te volgen, mag je op de aangewezen plek jou taak uitvoeren. Het kan zijn dat je op een wat rustig punt staat met een collega verkeersregelaar, of dat je bij de professionele verkeersregelaar als assistent staat. Uiteraard voorzien wij je van de juiste kleding en zorgen ervoor dat je verzekerd bent.

Start- en finish vrijwilliger
Je begeleidt de deelnemers de startvakken in en zorgt dat iedere deelnemer in het juist vak komt te staan. Nadat de lopers gestart zijn bouw je met het team het startvak om naar finishvak en vang je de gefinishde deelnemers bij terugkomst weer op. Je zorgt ervoor dat ze in beweging blijven en niet de finishlijn blokkeren. Aan het eind van het finishvak worden de deelnemers voorzien van hun wel verdiende medaille en krijgen water en hun drankje.

Logistiek
Voer het vervoeren van materialen en het plaatsen en opbouwen van afzettingen, hebben wij vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen kunnen steken en niet bang zijn voor wat sjouwwerk. De grote bouwwerken, zoals podium en hoge hekken, worden door de professionele bouwers gedaan. Maar de startboog doen we natuurlijk zelf. Onze sponsoren leveren ons elektrische auto's, wij streven naar een groene wedstrijd.

Startnummers, uitslagverwerking en verzorging
Natuurlijk hebben wij ook vrijwilligers nodig voor de uitgifte van startnummers en de verwerking van de uitslag. Maar ook de opvang binnen in de accommodatie van de lopers valt hieronder. In het atrium op de hoek van de Prinses Beatrixlaan ontmoeten de lopers elkaar en worden de Business teams opgevangen en kan men hier de tassen stallen.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een e-mail naar vrijwilligers@royalten.nl