The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

de organisatie

Het bestuur van The Royal Ten bestaat uit een tiental enthousiaste sporters die zich ieder jaar weer voor de volle 100 procent inzetten om het gezelligste hardloopevenement van Den Haag waar te maken. De leden van The Hague Road Runners weten als geen ander hoe het er aan toe gaat bij hardloopwedstrijden en waar aan gedacht moet worden om alles op rolletjes te laten lopen.

Voorzieningen & verzorging

Tijdens The Royal Ten zullen er geen omkleedruimtes aanwezig zijn.

Wel is het mogelijk om uw persoonlijke spullen achter te laten bij onze tassenafgifte in het NH Hotel, let er wel op dat zowel het NH Hotel als de organisatie niet verantwoordelijk is voor eventuele vermiste spullen. Wij raden u daarom aan om geen waardevolle spullen achter te laten bij de tassenafgifte of mee te nemen naar de wedstrijddag.

In het start/finish-gebied is een gratis EHBO-post. Tijdens de 10 kilometerwedstrijd is er een drankpost aanwezig op het 5 km-punt.

Bij extreem warme temperaturen zal de organisatie extra drankposten inzetten. Lees hier ook de hittetips voor bij het hardlopen van het Rode Kruis!

Uw startnummer is geld waard!

Tegen inlevering van uw 2019-startnummer ontvangt u 15% korting op uw aankoop bij Zier Running Center (geldig tot 1-7-2019)