The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

PRIJZENSCHEMA

Haags Kampioenschap
Ook dit jaar wordt er weer gestreden om het Haags Kampioenschap op de 10 kilometerwedstrijd. Ben jij Atletiekunie-lid van een Haagse vereniging of woonachtig in Den Haag en omgeving? Dan maak je kans om het Haags Kampioenschap op jouw naam te zetten!

Atleten die aan het Haags Kampioenschap deelnemen, kunnen voor zowel het Haags Kampioenschap als voor The Royal Ten in de prijzen vallen.
Indien de Haags Kampioen (m/v) als derde in de wedstrijd de finish bereikt, ontvangt hij/zij naast de eerste prijs voor het Haags Kampioenschap ook de derde prijs voor The Royal Ten.

Prijzen The Royal Ten
Voor de eerste 5 heren en de eerste 3 dames (Atletiekunie atleten overall) die de finish passeren op de 10 km zullen er geldprijzen uitgereikt worden. Deze prijzen worden niet uitgereikt indien de gelopen bruto eindtijd de maximale tijd overschrijdt of indien niet het minimaal aantal atleten per categorie de finish bereikt zoals in het prijzenschema is aangegeven.

LET OP: voor de Atletiekunie-wedstrijd is géén na-inschrijving mogelijk.  Schrijf je dus op tijd in!

Tijdbonus
Voor snelle bruto eindtijden kunnen onze lopers een tijdbonus verdienen. Hoe sneller de tijd, hoe hoger de bonus! Deze bonus komt bovenop het prijzenschema.

Parcoursrecord
De deelnemer(s) die het parcoursrecord verbreken worden bij The Royal Ten beloond met een bonus van €1.500,-. Het huidige parcoursrecord op de 10 km bij de heren staat sinds 2014 op naam van Edwin Kiprop (Kenia) gelopen in 28.07. Bij de dames staat het parcoursrecord op naam van Nadin Ejjafini, zij liep in 2011 de 10 kilometerwedstrijd in 32.17.

Indien meerdere atleten het parcoursrecord verbreken, wordt deze bonus alleen aan de nummer 1 uitgereikt. Deze bonus komt bovenop het prijzenschema en de tijdbonus.

In overige (onvoorziene) situaties beslist de organisatie van The Royal Ten of de prijs al dan niet wordt uitgereikt.  Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via: atleten@royalten.nl

Wedstrijdreglement Haags Kampioenschap
Wedstrijdreglement