The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

PRIJZENSCHEMA

Prijzen The Royal Ten
Voor de eerste 3 heren en dames (Atletiekunie atleten overall) die de finish passeren op de 10 km zullen er geldprijzen uitgereikt worden. Voor de 5 km geldt dit voor de eerste 3 heren en dames. Deze prijzen worden niet uitgereikt indien de gelopen bruto eindtijd de maximale tijd overschrijdt of indien niet het minimaal aantal atleten per categorie de finish bereikt zoals in het prijzenschema is aangegeven.

LET OP: voor de Atletiekunie-wedstrijd is géén na-inschrijving mogelijk.  Schrijf je dus op tijd in!

Parcoursrecord
De deelnemer(s) die het parcoursrecord verbreken worden bij The Royal Ten beloond met een bonus van €1.500,-. Het huidige parcoursrecord op de 10 km bij de heren staat sinds 2014 op naam van Edwin Kiprop (Kenia) gelopen in 28.07. Bij de dames staat het parcoursrecord op naam van Nadin Ejjafini, zij liep in 2011 de 10 kilometerwedstrijd in 32.17.

Indien meerdere atleten het parcoursrecord verbreken, wordt deze bonus alleen aan de nummer 1 uitgereikt. Deze bonus komt bovenop het prijzenschema en de tijdbonus.

In overige (onvoorziene) situaties beslist de organisatie van The Royal Ten of de prijs al dan niet wordt uitgereikt.  Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via: info@royalten.nl

Wedstrijdreglement