The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

Van 3 tot 15 jaar, met papa en mama, met broertjes en zusjes, met vriendjes en vriendinnetjes, met klasgenootjes, of gewoon helemaal alleen. We zien het allemaal bij onze Kidsrun!

Kosten

Voor-inschrijving €5

Na-inschrijving €7

Ouders/begeleiders lopen gratis mee!

Bewegen met Kinderopvang 2samen

“Kinderen met plezier laten bewegen bevordert een gezonde leefstijl, welzijn en geluk.
Bewegen is daarbij meer dan alleen sport. In spelvormen en dagelijkse activiteiten brengen we kinderen van 0 tot 12 jaar in beweging. Begeleid door pedagogisch medewerkers wordt niet alleen gekeken of het kind bewegen leuk vindt, maar ook of het kind wíl, durft, kan en blijft bewegen. Dit is niet alleen belangrijk voor de lichamelijke ontwikkeling maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling. Ze worden uitgedaagd plezier te maken en nieuwe energie op te doen.

Voor elke leeftijdsgroep is een andere beweegvorm geschikt. Bij baby’s draait het om het leren van motorische vaardigheden en het stimuleren van gevarieerde bewegingen. Bij oudere kinderen komt spel, sport en omgaan met elkaar steeds meer aan de orde. We hebben als samenleving de belangrijke taak kinderen in gezondheid te laten opgroeien. De 2Samen Kidsrun biedt kinderen en hun begeleiders de kans gezellig samen wat actiefs te beleven.” – Kinderopvang 2Samen