The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

Iedere hulp is welkom! Hoe klein of groot je aandeel tijdens de wedstrijddag ook is, voor ons zijn alle vrijwilligers onmisbaar. Iedere vrijwilliger ontvangt een officieel ‘Crew’ T-shirt van The Royal Ten, een lunchpakket, duidelijke instructies over je werkzaamheden en natuurlijk het respect en de grote dankbaarheid van de organisatie en de lopers zelf!

We hebben veel verschillende taken. Nieuwsgierig welke het beste bij jou past? Wij hebben hieronder op een rijtje gezet welke werkzaamheden jij bij ons kan vervullen tijdens The Royal Ten.

Verkeersregelaars

Om het verkeer veilig om te leiden en de lopers het parcours veilig af te laten leggen, hebben we verkeersregelaars nodig. Op de drukste punten op het parcours staan professionele verkeersregelaars van Team Intro. Na een opleiding verkeersregelaar (via het internet te volgen), mag je op de aangewezen plek jouw taak uitvoeren. Het kan zijn dat je op een wat rustig punt staat met een collega verkeersregelaar, of dat je bij de professionele verkeersregelaar als assistent staat. Uiteraard voorzien wij je van de juiste kleding, duidelijke instructies en zorgen we ervoor dat je zeker bent van jouw functie als verkeersregelaar.

Start- en finishgebied vrijwilliger

Je begeleidt de deelnemers de startvakken in en zorgt dat iedere deelnemer in het juist vak komt te staan. Nadat de lopers gestart zijn bouw je met het team het startvak om naar finishvak en vang je de gefinishte deelnemers bij terugkomst weer op. Je zorgt ervoor dat ze in beweging blijven en niet de finishlijn blokkeren. Aan het eind van het finishvak worden de deelnemers voorzien van hun welverdiende medaille en krijgen zij water en een sportdrankje.

Logistiek

Voor het vervoeren van materialen en het plaatsen en opbouwen van afzettingen, hebben wij vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen kunnen steken en niet bang zijn voor wat sjouwwerk. De grote bouwwerken, zoals podium en hoge hekken, worden door de professionele bouwers gedaan. Maar onze startboog doen we natuurlijk zelf.

Startnummers, uitslagverwerking, en verzorging

Natuurlijk hebben wij ook vrijwilligers nodig voor de uitgifte van startnummers en de verwerking van de uitslagen. Maar ook de opvang van de lopers valt hieronder. In het gebouw van ROC Mondriaan ontmoeten de lopers elkaar, worden de Business teams opgevangen en kunnen de deelnemers hun tassen achterlaten tijdens de wedstrijd.

Heb jij interesse om The Royal Ten als vrijwilliger te beleven? Of heb je vragen over het vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op via info@royalten.nl / 06 47 00 33 10.