The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

Binnen onze 10 kilometerwedstrijd zijn er meerdere onderdelen waar je je als deelnemer voor kan inschrijven: de Wedstrijdloop, Prestatieloop, Scholenloop, Business Run, en het Haags Kampioenschap.

Wedstrijdloop

Wanneer je je inschrijft als individuele loper (competitief) voor de 10 km neem je automatisch deel aan de 10 km Wedstrijdloop.

Prestatieloop

Wanneer je je inschrijft als individuele loper (recreant) voor de 10 km neem je automatisch deel aan de 10 km Prestatieloop.

Scholenloop

Op de 10 km is het ook mogelijk voor middelbare scholieren om met meerdere klassen deel te nemen aan onze Scholenloop. In teams van minimaal 2 en maximaal 3 lopers zullen leerlingen strijden om zo snel mogelijk met zijn allen de finish te halen. Minimale leeftijd om deel te kunnen nemen is 14 jaar.

Business run

Als bedrijf is het mogelijk om met een team van maximaal 8 personen deel te nemen aan de Business Run op de 10 km. De eindtijd wordt bepaald door de eerste 3 deelnemers die over de finish heenkomen.

Haags Kampioenschap

Tijdens The Royal Ten wordt er op de 10 kilometerwedstrijd ieder jaar gestreden om het Haags Kampioenschap. Iedere Atletiekunie-atleet (m/v) uit de Haagse regio of ieder lid van een Haagse atletiekvereniging met Atletiekunie-licentie doet automatisch mee voor het Haags Kampioenschap. Omdat wij trots zijn om het Haags Kampioenschap te mogen organiseren, zijn er mooie prijzen te winnen voor de eerste drie heren en dames (overall) bij deze sub-wedstrijd op de 10 km.

Mocht je niet zeker weten of je in aanmerking komt voor het Haags Kampioenschap, neem dan contact op met ons via atleten@royalten.nl.

Kosten

  • Wedstrijdloop  €12,00- geen na-inschrijving mogelijk
  • Prestatieloop €12,00
  • Scholenloop €15,00 per team
  • Business Run €290 per team (ex. btw)