The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

Wat is de missie en visie van CMSI360 en hoe komt dit tot uiting in jullie MVO-beleid?

Dat is een mooie en relevante vraag! Recent hebben we als team, samen met John van der Steur, die betrokken was bij de gouden medaille van het Nederlandse vrouwenhockeyteam op de Olympische Spelen van Londen 2012 en oprichter van Polarity Consulting, onze missie en visie opnieuw geformuleerd.

Onze missie: als toonaangevende partner van onze opdrachtgevers verbeteren wij hun cashflow en winstgevendheid door middel van relationele invordering duurzame klantrelaties op te bouwen en goed betalingsgedrag te bevorderen.
Onze visie: wij transformeren de wereld van creditmanagement door een veilige en respectvolle omgeving te creëren, waarin vertrouwen leidt tot gemoedsrust en het oplossen van betalingsproblemen.

Binnen CMSI360 hechten wij veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit speelt een centrale rol in onze doelstellingen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een veilige en respectvolle omgeving waarin zij de ruimte krijgen om te groeien en te doen wat zij leuk vinden. Sport en beweging zijn hierbij essentieel en vormen een belangrijk onderdeel van ons doel: Mensen in hun kracht zetten door sponsoring. #Samensterk

Kun je meer vertellen over jullie band met The Royal Ten?

Directeur Hans Agte van CMSI360 raakte in contact met Marcel Kamsteeg, voorzitter van The Hague Road Runners, via de Power Meiden Haaglanden. Marcel heeft meerdere keren geholpen bij het organiseren van evenementen. En Hans Agte heeft in coronatijd een handje geholpen met de financiën bij de wat uitgeklede versie, The Royal Ten Light. Zo ontstond de connectie, met als gemeenschappelijk doel: sport voor iedereen toegankelijk maken.

Waarom heeft CMSI360 ervoor gekozen om de Kidsrun en de Framerunners te sponsoren?

We werden benaderd door Marcel met de vraag of we de framerunners wilden ondersteunen. Uiteraard wilden we dat graag, dit sluit namelijk goed aan bij onze andere activiteiten.

Wij vinden het belangrijk om parasporten een extra steuntje in de rug te geven. In het verleden hebben we para-badminton gesponsord en momenteel sponsoren we Elise Reedijk. We zijn erg trots op haar bronzen medaille, behaald op 10 mei tijdens het European Senior Karate and Para-Karate Championship. Gaandeweg ontstond ook het idee om de Kidsrun te sponsoren. Hoe mooi is het om bij te dragen aan de lach op de gezichten van kinderen?

Doen jullie zelf ook mee met The Royal Ten, bijvoorbeeld met een Business Run?

We hebben veel collega’s die op (hoog) niveau sporten. Helaas viel de run dit jaar samen met vakanties, waardoor het moeilijk was om een team te vormen. Hopelijk doen we in de toekomst mee met een team.