The Royal Ten
onderdeel van: The Royal Ten

Wij hebben met pijn in ons hart besloten om de 24ste editie van The Royal Ten op zondag 17 mei 2020 niet door te laten gaan.

Op het moment van besluiten volgde de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) elkaar zo snel op dat wij het niet verantwoord vonden voor de gezondheid en het welzijn van onze deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en organisatie om de wedstrijd dit jaar plaats te laten vinden.

Daarnaast zijn er natuurlijk op 23 maart aangescherpte maatregelen in werking gesteld door de overheid, waarbij evenementen met een vergunningsplicht tot 1 juni 2020 verboden zijn.

Wij vinden het heel jammer. Maar wij begrijpen volledig dat de algehele gezondheid van de Nederlandse bevolking op dit moment de hoogste prioriteit heeft.

Omdat de toekomst op dit moment nog heel onzeker is, hebben wij besloten om de wedstrijd niet te verplaatsen naar een later moment dit jaar maar deze helaas aan ons voorbij te laten gaan.

Wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te mogen verwelkomen op zondag 30 mei 2021.

Aan iedereen die zich al had ingeschreven voor The Royal Ten dit jaar: bedankt!!! We hopen dat je volgend jaar weer van de partij bent tijdens het gezelligste hardloopevenement van Den Haag.

Tot die tijd, wees voorzichtig en houd je aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Zodat wij jullie op 30 mei 2021 weer in alle gezondheid kunnen ontvangen in het Beatrixkwartier.

Tot volgend jaar!